Stand Rom Tomesti a castigat Editia I a Cupei Unirii la Minifotbal!

Complexul Magic Stadium din Iasi, a gazduit astazi 23.01.2011, prima editie a Cupei Unirii la Minifotbal. Competitia a fost organizata de Paul Costas, presedintele singurului campionat de minifotbal din Iasi afiliat la Asociatia Romana de Minifotbal, Divizia Galactica de Bahlui.

Cupa Unirii 2011

Stand Rom Tomesti - 2011

Stand Rom Tomesti – 2011

La acest turneu a participat 6 echipe, care au fost impartite in doua grupe de cate 3. In prima grupa au fost repartizate Magic-Difpres Iasi (cap de serie), Fenix Play Piatra Neamt si Railex ODN Suceava, iar in cea de-a doua grupa au fost repartizate Oz-Er Golden Roman (cap de serie), Aldoor-Auto Driver Iasi si Stand Rom Tomesti.

Lovitura de incepere la primele doua meciuri a fost data de Vasile Simionas, fost jucator si antrenor la Politehnica Iasi.

In grupa 1, surpriza a fost echipa suceveana, Railex ODN, echipa la care a evoluat si fostul atacant al celor de la Magic, Viorel Stan. In derby-ul grupei, Railex a reusit sa-i invinga pe cei de la Magic, desi echipa ieseana a dominat autoritar, sucevenii au marcat pe doua contre foarte rapide. Astfel, din aceasta grupa, Railex avea sa joace finala mare, Magic-Dif finala mica, iar Fenix Pt. Neamt sa joace in finala pentru locurile 5-6.

REZULTATE GRUPA 1
Fenix Pt. Neamt – Magic-Dif Iasi 1-2 (Sandu/Marin Sorin, Radu Dutu – autogol)
Fenix Pt. Neamt – Railex Suceava 1-2 (Alexandru/Viorel Stan, Liviu Luca)
Magic-Dif Iasi – Railex Suceava 1-2 (Adrian Dedu/Viorel Stan, Nicoara)

In grupa 2, surpriza a venit din partea echipei Stand Rom Tomesti, care desi a pierdut primul meci din grupa, au revenit in al doilea meci castigandu-l categoric, dupa ce au fost condusi inca din primul minut cu 1-0. Aceasta victorie dramatica in fata celor din Roman, avea sa fie cel mai frumos meci al turneului. La echipa din Tomesti au evoluat si cativa jucatori de la AS Magna, Alex Ocneanu si Florin Pruteanu, dar si un jucator de Liga I. Astfel, Stand Rom Tomesti avea sa joace in finala mare, Oz-Er Roman in finala mica, iar Aldoor-Auto Driver Iasi pentru locurile 5-6.

REZULTATE GRUPA 2
Oz-Er Roman – Aldoor-Auto Driver Iasi 4-0 (B. Vizitiu 2, C. Pricop, F. Azamfirei)
Stand Rom Tomesti – Aldoor-Auto Driver Iasi 1-2 (Ionut Borhan/Marian Anton, F.C.)
Stand Rom Tomesti – Oz-Er Roman 4-1 (Ionut Borhan 2, Bogdan Vizitiu 2/Alexei – autogol)

FINALA Locurile 5-6
Fenix Pt. Neamt – Aldoor-Auto Driver Iasi 2-5 (R. Catana, Bogdan/Alin Onofrei, Zaiceanu 2, Marian Anton, Vlasian Chelcu)

FINALA Locurile 3-4
Magic-Difpres Iasi – Oz-Er Roman 6-1 (N. Catarama, Cojocariu, Pricop 2, Pisica, Palaghia/Vizitiu)

FINALA Locurile 1-2
Stand Rom Tomesti – Railex Suceava 5-0 (Ov. Mihalache 2, Lungu, Ionut Borhan 2)

Astfel, Stand Rom Tomesti a reusit sa castige prima editie a Cupei Unirii la Minifotbal, desi erau considerati victime sigure, tinand cont ca toate celelalte 5 echipe prezente, joaca in divizii superioare.

GALERIE FOTO:

meci Cupa Unirii 2011

Stand Rom Tomesti - 2011

meci Cupa Unirii 2011Ovidiu 'China' Mihalache

DSCF6452

Stand Rom Tomesti

Stand Rom Tomesti

GALERIE VIDEO:

About Sakin