Cupa DGB – Radio HIT Iasi: Faza a III-a, etapa 1

Joi, 31 martie, Cupa DGB – Radio HIT Iasi si-a inceput a III-a faza a competitiei. Echipele participante in aceasta faza sunt:
grupa verde: Aldoor-Auto Driver, Magic-Difpress, Angi Bau
grupa portocalie: Stand Rom Tomesti, Nera Computers, Terramold

In primul meci din grupa verde, Aldoor-Auto Driver si Angi Bau au oferit un meci foarte spectaculos, cu multe faze de poarta, insa care s-a incheiat nedecis dupa cele doua reprize, scor final 1-1 (Marian Anton respectiv Verdes). S-a trecut la disputarea loviturilor de la 11 m. Cei de la Aldoor nu s-au putut concentra, ratand ambele penalty-uri executate, pe cand cei de la Angi Bau au marcat ambele lovituri, astfel scorul la penalty-uri a fost 2-0 pentru Angi Bau.

In primul meci al grupei portocalii, Nera Computers a intalnit pe Stand Rom Tomesti. A fost un meci superb, ambele echipe avand ocazii mari de gol. Stand Rom a deschis scorul prin atacantul Dan Lungu, insa avantajul nu a durat mult, Ilie Catalin egaland in finalul primei reprize. Cand toata lumea se pregatea de inca un set de penalty-uri, Ilie Catalin a dat lovitura de gratie, ducand scorul la 2-1 pentru Nera, care a luat astfel o optiune serioasa pentru calificarea in semifinalele competitiei.

About Sakin