Cupa DGB – Radio HIT Iasi: Terramold – Stand Rom Tomesti 2-1!

Marti, 5 aprilie, cu incepere de la ora 18:30, pe Magic Stadium din Tudor, in cadrul etapei a doua a Cupei DGB – Radio Hit Iasi [faza a III-a], s-au intalnit liderul Ligii Magice, Terramold, si liderul Ligii Capitol, Stand Rom Tomesti. Cum era de asteptat, meciul a fost unul foarte frumos, insa si tensionat din cauza mizei puse in joc, un loc in semifinalele Cupei. Stand Rom si-a jucat ultima sansa pentru o calificare in semifinale, intr-o serie portocalie, in care au intalnit liderul si ocupanta locului doi a primei ligi valorice a judetului Iasi la minifotbal.

Cei de la Terramold au inceput perfect partida, reusind sa marcheze in primele 8 minute de doua ori, iar soarta meciului parea pecetluita. Totusi, atacantul celor de la Stand Rom, Dan Lungu nu a fost deacord cu aceasta situatie si a marcat pe finalul primei reprize. In repriza secunda, cei de la Terramold s-au inchis bine in aparare, insa si sansa a fost de partea lor, pentru ca Stand Rom a ratat 3-4 ocazii foarte mari, scorul final ramand 2-1 pentru Terra.

Astfel, dupa primele doua etape din seria portocalie, Stand Rom va spune adio Cupei, Terramold si Nera Computers mergand in semifinale, saptamana viitoare urmand sa se decida si ordinea acestora in cadrul acestei serii.

About Sakin