CONCURS: Rezultate prima saptamana!

Cu ocazia celei de-a treia etape a Ligii a IV-a Iasi, site-ul AS Magna a lansat un concurs de pronosticuri legat de meciurile din aceasta etapa. La acest concurs s-au inscris 11 persoane (Brasoveanu Tudor, Pantiru Petru, Mircescu Stefan, Florea Ovidiu, Manolache George-Eusebiu, Pintilii Florin, Ciopeica Vlad, Tampau Narcis, Andreea Deea, Bobu Codrin si Fechita Bogdan). Meciul Gloria Bals – Astra Raducaneni (Meci 9) nu va fi luat in considerare, pentru ca a fost amanat. Cum am specificat si in regulament, pentru pronostic corect se ofera un punct, iar pentru scor corect se mai adauga un punct. Astfel, clasamentul participantilor este afisat in imaginea de mai jos:

Astfel, primul concurs a fost castigat de Andreea, iar acesta isi va primi premiul in zilele urmatoare. In cazul in care nu voi putea da de aceasta, atunci premiul va fi impartit de cei 3 care se afla pe locul al doilea.

UPDATE: Pronosticurile Andreei erau de fapt pronosticurile unui fundas de la Viitorul Ciortesti, care a renuntat la premiul pentru aceasta etapa. Astfel, ramane ca premiul sa fie impartit de cei 3 care au punctajul de 5 puncte. Bogdan Fechita s-a retras si el de la impartirea premiului, pentru ca e din Bucuresti. Au ramas Pantiru Petru si ‘juniorul cu 3 copchii acasa’ Vlad Ciopeica:).

MIERCURI SE VA DA STARTUL PENTRU ETAPA A IV-A!!!

About Sakin