Liga II: CSMS Iasi debuteaza cu stangul!

Al doilea oras ca numar de locuitori din Romania, Iasiul, este reprezentat in fotbalul romanesc prin CSMS Iasi, fosta ACSMU Politehnica, fosta Politehnica Iasi, fosta CSMS Iasi:).

Suporterii de fotbal ieseni isi doreau un debut perfect pentru echipa fanion a judetului, insa CSMS a trebuit sa se recunoasca invinsa inca din prima etapa, cand au fost batuti de cei de la Dinamo II Bucuresti cu 3-1. Desi au jucat in Copou, ‘iesenii’ nu au putut face fata unei echipe care anul trecut s-a zbatut in zona retrogradarii. In conditiile actuale, CSMS Iasi poate spera la promovare doar cu ajutorul licentierilor, pentru ca asta e noul sistem in Romania, dar si in alte campionate din Europa de est. Chiar daca dupa aceasta prima etapa nu eram pesimist, dupa rezultatul inregistrat ieri in Cupa Romaniei, incep sa cred ca CSMS Iasi are nevoie de schimbari urgente.

ASC Bacau, echipa cu pretentii (in Liga III !) a invins fara probleme cu 2-0, goluri marcate in prima repriza. Din declaratiile pe care le gasiti AICI, e clar ca Iasiul va schimba antrenorul si poate conducerea va lua in considerare un antrenor iesean. Totusi, tinand cont ca Ionut Popa si-a dat demisia de la CS Mioveni, cred ca deja cunoastem urmatorul antrenor al CSMS-ului.

MULT SUCCES LA DELTA TULCEA!

About Sakin