Liga IV Iasi: Biruinta Miroslovesti – CSS Pascani 2-2!

In primul meci al etapei a IV-a din Liga IV Iasi, Biruinta Miroslovesti a primit vizita celor de la CSS Pascani. Cele doua formatii s-au intalnit sambata, desi restul etapei se disputa duminica, deoarece CSS Pascani a primit aprobarea ca toate meciurile echipei sa se dispute sambata.

In deschiderea partidei s-a disputat si jocul de juniori A din Liga IV Iasi – VEST, in care juniorii de la Biruinta Miroslovesti s-au impus surprinzator cu 3-0, toate cele 3 goluri fiind foarte frumoase. Meciul trebuia sa inceapa la ora 16:00, insa din cauza ca brigada de arbitrii a fost din Iasi, iar acestia au avut probleme cu masina, juniorii au inceput meciul la 16:40, iar seniorii la 18:20.

Meciul seniorilor a fost unul extrem de disputat, prima repriza fiind dominata in mare masura de CSS Pascani, care a ratat cateva ocazii foarte bune, plus o bara in minutul 10. Cand centralul se pregatea sa fluiere sfarsitul partidei, atacantul celor de la CSS Pascani, Apostol Andrei, a marcat cu un lob de la marginea careului (min. 45).

Dupa pauza, Biruinta Miroslovesti a preluat conducerea partidei si au reusit sa egaleze in minutul 46, cand Tincu a marcat cu un sut de la 20 m, mingea sarind in fata portarul pascanean si intrand in poarta. Biruinta a continuat sa domine partida, insa CSS putea sa dea lovitura pe contrele pe care le-a avut. Cand toata lumea se pregatea pentru un egal, a intervenit o grava greseala de arbitraj, centralul aratand punctul cu var pentru Biruinta Miroslovesti, la un duel la cap, pe care nuamai el l-a vazut ca fiind fault. Penalty-ul a fost transformat de Miroslovesti (min. 87), iar scorul de 2-1 parea batut in cuie. Totusi, a venit minutul 90, iar o lovitura libera de la 25 m lateral dreapta s-a dus exact in vinclul portii celor de la Miroslovesti.

Scorul de 2-2 poate fi considerat echitabil, tinand cont ca golul doi al celor de la Biruinta Miroslovesti a venit in urma unei greseli de arbitraj.

About Sakin