Liga III – Seria 1: CSM Pascani – SC Bacau 1-2!

Vineri, cu incepere de la ora 18:00, Stadionul “CFR” din Pascani a fost gazda primului meci acasa al celor de la CSM Pascani, in noul sezon de Liga III. Dupa ce in prima etapa, pascanenii au trebuit sa se recunoasca invinsi de nou-promovata, FCM Dorohoi, in etapa a II-a, au intalnit cea mai puternica echipa din serie, SC Bacau.
Meciul a debutat cum nu se putea mai bine pentru CSM Pascani, care a deschis scorul inca din secunda 30, cand in urma unei centrari venite din partea dreapta, Multescu a reluat din centrul careului cu piciorul la coltul lung. Dupa acest gol, bacauani au pus stapanire pe mijlocul terenului, iar ocaziile au inceput sa apara.
Golul egalizator a venit in urma unui sut de la 25 m, care a poposit in vinclul portii pascanene (I. Miron 26′). Pana la pauza nu au mai fost ocazii clare de gol.
In repriza secunda, CSM a intrat cu gandul sa pastreze rezultatul si a reusit acest lucru pana in ultimul minut, insa norocul, dar si arbitrul, au fost de partea celor de SC Bacau, care au marcat prin Geaman.
Astfel, dupa doua etape, CSM Pascani a adunat 0 puncte, insa nu putem vorbi despre o situatie grava, tinand cont ca si in sezonul trecut, pascanenii pierdeau aproape tot in deplasare si castigau aproape tot acasa.

About Sakin