Liga IV Iasi: CSS Pascani – Stiinta Miroslava 1-3!

In primul meci al etapei a III-a din Liga IV Iasi, echipa de pusti, CSS Pascani, a primit vizita celor de la Stiinta Miroslava. Stiinta Miroslava a dominat aceasta partida de la inceput pana la sfarsit.

Inca din primele minute, Stiinta a atacat poarta pascanenilor, iar golul a venit in urma unei pase execelente a lui Palaghia, care l-a gasit in centrul careului pe Ipate, acesta inscriind printr-o deviere (min.9). A urmat o perioada de echilibru, golul celor de la CSS a venit in urma unei erori in defensiva Miroslavei, unul din atacantii pascanenilor fiind marcat dintr-un voleu superb din apropierea punctului cu var (min. 37). La pauza scorul avea sa fie 2-1 pentru Miroslava, Bogdan Chiper finalizand superb o actiune personala (min. 42).

Dupa pauza, Pascaniul nu a mai contat prea mult in atac, iar Miroslava a avut numeroase ocazii de a inscrie. Golul de 3-1 a venit in minutul 77, cand Pisica a primit o pasa excelenta de la B. Chiper si, scapat singur cu portarul advers, a marcat.

Scor final 3-1 pentru Stiinta Miroslava, care se instaleaza pe locul I pana la maine, cand se vor disputa si celelalte partide ale etapei.

About Sakin