Liga IV Iasi: Astra Raducaneni – Unirea Mircesti 9-4!

Miercuri, 31 august, s-a disputat si ultima partida a etapei a IV-a intre Astra Raducaneni si Unirea Mircesti. Desi meciul ar fi trebuit sa se desfasoare de la ora 18:00, partida a fost intarziata din cauza unor probleme organizatorice si a inceput la ora 18:30.

Cum distanta dintre Mircesti si Raducaneni este de aproximativ 110 km, era de asteptat ca cei de la Unirea Mircesti sa vina ‘descoperiti’. Au venit cu doar 11 jucatori, iar in minutul 8, unul dintre jucatorii de la Mircesti s-a accidentat destul de urat si nu a mai putut continua partida, astfel evoluand restul partidei in 10 jucatori.

In aceste conditii, cei de la Astra Raducaneni au dominat partida, insa au fost si momente in care meciul a fost echilibrat. Scorul a fost deschis in minutul 12 de catre nr. 9 de la Raducaneni si majorat de acelasi jucator in minutul 18. Fostul jucator al celor de la AS Magna Holboca, transferat in aceasta vara la Raducaneni, Marius Bechea a majorat scorul la 3-0 pentru gazde, dupa o faza superba de atac (min. 36). Mingea a fost pusa la centru, iar atacantul cu nr. 9 al celor de la Unirea Mircesti, Pavel, a reusit sa marcheze de la centrul terenului, mingea ducandu-se sub bara nefericitului portar de la Raducaneni (min. 37). In minutul 38, Mircestiul marcheaza un nou gol spectaculos in urma unui sut de la vreo 35 m, ducand scorul la 3-2 pentru gazde.

Pana la pauza, Astra avea sa isi creeze din nou avantajul de 3 goluri, Nantu (min. 41) si nr. 18 (min. 44) ducand scorul pauzei la 5-2.
Dupa pauza, tot Raducaneniul a avut initiativa si dupa ce Bechea (min. 56) si Jair (min. 63) au dus scorul la 7-2, cei de la Unirea Mircesti au avut o rabufnire de orgoliu si au marcat prin nr. 16 (min. 66) si nr. 8 (min. 68).
Scorul final, 9-4 avea sa fie stabilit de nr. 19 de la Astra Raducaneni (min. 82 si min. 86). O victorie fara prea mari dubii pentru Astra, care urca astfel pe locul 8 in clasament.

About Sakin