Liga IV Iasi: Avancronica etapei a IX-a!

Duminica, 2 octombrie, cu incepere de la ora 12:00, Liga IV Iasi isi va disputa etapa cu numarul 9. Se anunta o etapa foarte interesanta, in care se vor disputa mai multe derby-uri si vom asista la cel putin o premiera absoluta.

In aceasta etapa se va inregistra o premiera absoluta pentru fotbalul judetului Iasi, cand in partida AS Magna HolbocaBiruinta Miroslovesti, va debuta, intr-un meci oficial, primul jucator marocan al fotbalului judetean (DETALII).

Unul dintre cele mai importante meciuri se va disputa la Tg. Frumos, unde echipa locala, Viitorul Tg. Frumos primeste vizita celor de la Viitorul Hirlau, ambele echipe avand pretentii pentru o clasare cat mai buna la finalul turului. Alt meci important va fi la Lungani, unde echipa gazda, Gloria Baltati va primi vizita liderului Rapid Dumesti. Poate cel mai important meci al etapei se va disputa la Ruginoasa, unde Unirea va primi vizita celor de la Stiinta Miroslava, echipa clasata pe locul 2 si aflata in pole-position pentru disputatea barajului de promovare in Liga III.

Pe langa derby-urile din fruntea clasamentului, mai sunt si ‘derby-urile‘ din zona fierbinte a clasamentului, Helios Tomesti fiind favorita in disputa cu Viitorul Belcesti, iar meciul de pe stadionul din Coropceni dintre Viitorul Ciortesti si Gloria Bals fiind foarte important pentru evitarea pozitiilor retrogradabile.

About Sakin