Liga IV Iasi: Gloria Baltati – Unirea Ruginoasa 0-3!

Duminica, 25 septembrie, stadionul ‘Viitorul’ din comuna Lungani, a fost gazda derby-ului etapei, Gloria BaltatiUnirea Ruginoasa. Dupa un start lansat, Gloria Baltati incepe sa piarda teren, iar urmatoarele meciuri sunt extrem de dificile pentru acestia.

Prima repriza a fost una cu faze putine de poarta, singura ocazie notabila fiind ratata in minutul 2 de Ionut Borhan, care scapat singur cu portarul Ruginoasei, l-a luat la tinta pe acesta. Ar mai fi de mentionat si starea de nervozitate pe care o aveau cei de la Gloria Baltati, care aflati sub presiunea primelor pozitii din clasament, isi dorea cu ardoare sa marcheze si sa castige acest meci.

Repriza secunda a inceput la fel cum s-a terminat prima, cu cartonase galbene pentru Gloria Baltati, pentru proteste si faulturi. Fazele de poarta au inceput sa fie din ce in ce mai dese, insa mingea nu a vrut sa intre in poarta Ruginoasei. In minutul 68, atacantul Unirii, nr. 8(Andreiescu Bogdan-Vasile), a sutat in bara, prevestind golul. Mutarea lui Caras din centru apararii in linia mediana, avea sa fie fatala pentru Gloria Baltati. Andreiescu Bogdan-Vasile marcheaza in min. 73 si min. 76, ducand scorul la 2-0 pentru Ruginoasa. Gazdele nu concepeau sa piarda acest meci si s-au aruncat cu toata echipa in atac, insa la o faza incalcita in careu, mingea fost trimisa in bara de un jucator al Gloriei, iar aceasta a ricosat la 16 m, de unde a fost respinsa in fata de Unirea, iar un atacant al acestora a scapat singur de la mijlocul terenului cu portarul advers, marcand din 16 m pe langa acesta (min. 88).

Scor final 3-0 pentru Unirea Ruginoasa, echipa ce va primi vizita celor de la Stiinta Miroslava, avand un moral foarte bun dupa aceasta victorie. Pentru Gloria Baltati se anunta doua meciuri extrem de grele, etapa viitoare primind vizita liderului Rapid Dumesti, iar peste doua saptamani se deplaseaza la ocupanta locului 2, Stiinta Miroslava.

About Sakin