Liga IV Iasi: Primul marocan in fotbalul judetean iesean!

Perioada de transferuri la AJF Iasi se apropie de sfarsit, 29 septembrie fiind ultima zi in care se mai pot face transferuri, insa noi legitimari se pot face pe tot parcursul anului.

In alta ordine de idei, AS Magna Holboca a realizat legitimarea primului jucator marocan ce va evolua in Liga IV Iasi. Acesta este El Abbar Mohammed Ezzoubir, un jucator nascut in 1990 in Maroc si care este actualmente student la Universitatea de Medicina si Farmacie “Gr.T. Popa” – Iasi. AS Magna a mai incercat, fara succes, in trecut sa-l legitimeze pe jucator, insa din cauza unor probleme legate de cetatenie, legitimarea nu s-a putut realiza. Dorinta enorma a jucatorului de a evolua in fotbalul romanesc a facut posibila legitimarea acestuia (28 septembrie 2011 – legitimatia 8892), dupa ce Mohammed a adus cateva hartii doveditoare de la Federatia Marocana de Fotbal, cum ca nu ar fi fost jucator in tara natala.

Astfel, duminica 2 octombrie, fotbalul judetean va asista la o premiera absoluta, debutul primului jucator marocan in Liga IV Iasi, impotriva celor de la Biruinta Miroslovesti. Mohammed a mai evoluat la AS Magna (FOTO), iarna trecuta, in amicalul impotriva celor de la Viitorul Tg. Frumos (CRONICA).

About Sakin