Liga V Iasi: Victoria Letcani – Viitorul Braesti 2-2! [3-0 la masa verde]

UPDATE: Meciul a fost castigat cu 3-0 la masa verde de Victoria Letcani, deoarece echipa Viitorul Braesti s-a retras de pe teren si a refuzat reluarea jocului din minutul 69, la scorul de 2-2!!!

A trecut ceva timp de cand nu am asistat la un meci din Liga V ieseana. Am avut astazi ocazia sa asist la sfarsitul primei reprize si inceputul celei de-a doua la Letcani, unde echipa locala, Victoria, a intalnit pe Viitorul Braesti. Daca inaintea partidei, nimeni nu se astepta la o replica serioasa a celor din Braesti (6 meciuri, 1 victorie si 5 infrangeri), acestia au reusit sa incurce una dintre pretendentele la promovare din Liga V – Seria 2, Victoria Letcani (6 meciuri, 4 victorii si doua egaluri).

Meciul a inceput cum nu se poate mai bine pentru gazde care au reusit sa deschida scorul inca din minutul 6. Totusi, Braestiul a inceput sa joace cu mingi lungi pe atacanti, iar la una din faze, unul dintre atacanti a fost faultat in careu, penalty-ul rezultat fiind transformat. Spre sfarsitul primei reprize, Viitorul Braesti mai primeste un penalty, care a fost si el transformat (VIDEO, mai jos). Scorul la pauza, 2-1 pentru Braesti si deja se preconiza o mare surpriza la Letcani.

Repriza secunda a fost dominata autoritar de Victoria Letcani, insa acestia au reusit sa obtina doar un egal, pierzand astfel doua puncte importante in lupta pentru promovare. De mentionat ca la Braesti evolua un ‘nea Vasile‘ ce avea pe putin 50 de ani, plus un fundas dreapta de vreo 45 si inca 3-4 jucatori care se apropiau de 35 de ani.

About Sakin