Raliul Iasului 2011 – Super-speciala Rîpa Galbena!

Cum va spuneam si in primul articol, Judetul Iasi este gazda etapei a VIII-a a Campionatului National de Raliuri (CNR). Cea mai spectaculoasa proba a acestei etape este Superspeciala de la Rîpa Galbena, o proba cu o lungime de 2,2 km disputata pe strazile din Iasi. Desi intreaga etapa se desfasoara pe macadam, la Rîpa Galbena se face o exceptie, tocmai pentru a atrage cat mai multi spectatori la un astfel de eveniment, succesul probei fiind garantat de prezenta celor catorva mii de spectatori prezenti.

Desi proba trebuia sa inceapa la ora 16:56, aceasta a fost amanata pana la ora 17:20, pentru ca toate masurile de siguranta pentru spectatori sa fie indeplinite. Asteptarea a meritat, pentru ca in prima jumatate de ora au rulat cele mai bune echipaje din CNR, urmate fiind de masinile din categoriile inferioare. Cine a stat in zona de la rond, a inghitit ceva particule de cauciuc, tinand cont de drifturile pe care le-au facut pilotii:).

Am facut o multime de fotografii si cateva filmulete, insa am selectat doar cateva pentru a le publica. La aceasta superspeciala cred ca au fost peste 50 de fotografi cu aparate profesionale si cateva camere de filmat, proba fiind transmisa in direct de TVR 3.

About Sakin