Stadion ‘Viitorul’ Ciortesti – jud. Iasi

Comuna Ciortesti, din judetul Iasi, are o populatie de aproximativ 4300 locuitori si este formata din 5 sate: Ciortesti, Coropceni, Rotaria, Deleni si Serbesti.

Stadionul ‘Viitorul se afla la iesirea din satul Coropceni (cand mergi spre Vaslui), comuna Ciortesti. Este un stadion cu dotari minime. Nu are vestiare (jucatorii si arbitrii se schimba intr-un bar), insa a fost imprejmuit cu gard in aceasta vara, are doua bancute pentru rezerve. Cea mai mare problema o reprezinta suprafata de joc, una cu denivelari evidente. Totusi, trebuie specificat faptul ca primarul localitatii, Gheorghe Gurzun, este pasionat de fotbal si sponsorizeaza echipa din buzunarul propriu.

Pe acest stadion evolueaza echipa Viitorul Ciortesti, echipa ce a promovat in acest sezon in Liga IV Iasi. Dupa ce a pierdut lupta pentru promovarea directa din Liga V – Seria 1, in dauna celor de la Prutul Prisacani, Viitorul Ciortesti a castigat barajul pentru promovare cu 1-0 impotriva celor de la Siretul Lespezi (loc 2 Liga V – Seria 3), iar Forta Podu Iloaiei (loc 2 Liga V – Seria 2) nu s-a mai prezentat.

About Sakin