Stadion ‘Stiinta’ Miroslava – jud. Iasi

Comuna Miroslava este una dintre cele mai mari comune din cadrul judetului Iasi, face parte din Zona Metropolitana Iasi si are o populatie de aproximativ 9500 locuitori, avand 13 sate componente.

StadionulStiinta‘ se afla in satul Uricani, comuna Miroslava si este unul dintre cele mai reusite stadioane comunale ale judetului Iasi. Stadionul este dotat cu vestiare pentru gazde, oaspeti si arbitrii, dusuri, toaleta, banci de rezerva, tribuna cu 99 de locuri, targa, teren de antrenament (terenul 2), iar suprafata de joc este una dintre cele mai bune din judet.

Aici isi disputa meciurile de pe teren propriu, Stiinta Miroslava, echipa care a progresat enorm de mult in ultimii 3 ani. In sezonul 2009-2010, Stiinta Miroslava a promovat in Liga IV Iasi, dupa ce a castigat lejer Liga V Iasi – seria 1 si a ajuns in finala Cupei Romaniei – faza judeteana, finala ce au pierdut-o in fata campionilor de la Rapid Dumesti. In sezonul 2010-2011, Stiinta Miroslava s-a batut pana in ultimile etape pentru castigarea Ligii IV, insa au pierdut in dauna celor de la Rapid Dumesti. In sezonul 2011-2012, Stiinta Miroslava si-a propus sa castige Liga IV si sa promoveze in Liga III, startul de campionat dandu-le sperante de reusita.

About Sakin