Stadion Orasenesc ‘Viitorul’ Targu Frumos – jud. Iasi

Al treilea oras ca marime al judetului Iasi, Targu Frumos, are o populatie in jurul a 15000 locuitori si este un important nod rutier al Moldovei. Orasul Targu Frumos este situat la 45 km de Iasi, la 26 km de Pascani, la 28 km de Hirlau si la 39 km de Roman.

StadionulViitorulTargu Frumos, cunoscut si ca Stadionul Orasenesc Tg. Frumos, este unul dintre cele mai mari stadioane ale judetului Iasi. Dupa numarul de locuri, putem considera Stadionul ‘Viitorul ca fiind al treilea din judet, dupa Stadionul ‘Emil Alexandrescu’ din Copou si Stadionul ‘CFR’ din Pascani. Dotarile stadionului sunt destul de bune: Tribuna (A si B) poate aduna pana la 2400 de spectatori (nu exista scaune), suprafata de joc este una dintre cele mai bune ale judetului (ar mai trebui udata), bancile de rezerva sunt noi, insa principala problema o reprezinta vestiarele. Fosta cladire a vestiarelor a intrat in posesia Pompierilor Tg. Frumos. Totusi s-a gasit o solutie, iar jucatorii se pot schimba in vestiarele Salii de Sport ‘Tineretului’, situata vis-a-vis de stadion.

Pe Stadionul ‘Viitorul evolueaza echipa de Liga IV, Viitorul Tg. Frumos, echipa cu o bogata traditie in fotbalul iesean. O formatie ce are in palmares participari in Divizia C (Liga III) si care a castigat, de-a lungul timpului, mai multe titluri de campioana judeteana. In sezonul 2011-2012, Viitorul Tg. Frumos si-a propus castigarea campionatului si promovarea in Liga III, insa debutul a fost unul destul de slab. Au pierdut 3 meciuri in primele sapte etape si sunt la 9 puncte distanta de liderul, Rapid Dumesti si la 7 puncte in spatele celor de la Gloria Baltati si Stiinta Miroslava. O alta problema a acestui sezon o reprezinta o datorie de 13000 RON (!!!) catre Rapid Dumesti, datorie ce a fost facuta in urma unei greseli menageriale.

About Sakin