Baschet (m): Politehnica CSS Unirea Iasi – SCM Craiova 68-85!

Miercuri, 19 octombrie, cu incepere de la ora 18:30, Sala Polivalenta din Iasi a fost gazda meciului din etapa a IV-a a Diviziei A la baschet masculin, Politehnica CSS Unirea IasiSCM Craiova. Un duel care din start avea o favorita certa, iar aceea era echipa vizitatoare.

Totusi, tinerii jucatori ieseni, condusi in teren de veteranul D. Anghel, au facut un prim sfert foarte bun, ba chiar l-au si castigat cu 20-15, iar fanii aveau impresia ca Politehnica poate produce o surpriza. Sfertul al doilea a fost castigat cu 24-14 de SCM Craiova, insa diferenta de 5 puncte la pauza, dadea speranta obtinerii unui rezultat promitator. Din pacate, ca si in jocul fetelor de la Alba Iulia (CRONICA), baietii de la Politehnica au fost surclasati fara drept de apel in sfertul 3, cand au marcat 14 puncte, insa au primit 34! Sfertul al patrulea a fost castigat de Poli, 20-12, insa diferenta obtinuta de SCM Craiova in sfertul 3, nu a mai putut fi remontata. Cel mai bun jucator iesean a fost V. Popovici, care a reusit 27 de puncte si 9 recuperari, un rezultat mai rar intalnit la formatia ieseana. Acesta a fost, de altfel, si cel mai bun marcator al partidei.

Per total, un joc mai bun al Politehnicii fata de primele 3 etape, insa e clar ca echipa ieseana mai are mult de lucrat pana sa atinga nivelul unei echipe cu pretentii in Divizia A. Urmatorul joc al Politehnicii va fi sambata la Bucuresti, unde o va intalni, intr-un derby al suferintei, pe cealalta echipa care nu a obtinut puncte in primele 4 etape, CS Dinamo Bucuresti.

About Sakin