Baschet (f): Politehnica National Iasi – SCM Craiova 54-83!

Sambata, cu incepere de la ora 12:00, sala Scolii nr. 39 din Iasi, a fost gazda meciului din etapa a V-a a Diviziei A la baschet feminin, Politehnica National IasiSCM Craiova.

Dupa 4 etape in care Politehnica a cunoscut numai infrangeri, iar SCM Craiova avea o singura infrangere, era clar ca partida are o favorita clara in echipa olteana.

Primul sfert a fost foarte slab pentru iesence, acestea reusind doar 10 puncte, iar oaspetii marcand 24. Sfertul secund parea sa dea oarece sperante pentru Politehnica, insa fetele au reusit sa-l castige doar cu 15-14, iar scorul pauzei era 25-38. Pentru SCM Craiova, avantajul de 13 puncte la pauza nu era considerat de ajuns, iar in sfertul 3 au fortat si, cumulat cu jocul foarte slab al Iasului, au reusit sa castige acest sfert cu 30-8! In ultimul sfert, antrenorul Craiovei a menajat-o pe pivotul E. Grrer, iar Iasul a reusit sa castige acest sfert cu 21-15. Scor final, 54-83, iar Politehnica Iasi se indeparteaza tot mai mult de obiectiv, clasarea pe unul din locurile 9-12.

About Sakin