Baschet (m): CS Dinamo Bucuresti – Politehnica CSS Unirea Iasi 123-49!

Sambata, cu incepere de la ora 18:00, echipa de baschet masculin a municipiului Iasi, s-a deplasat la Bucuresti pentru a o intalni pe Dinamo. Meciul se anunta a fi un duel intre cele mai slab clasate echipe din Divizia A la baschet masculin, echipe ce nu cunoscusera victoria in cele 4 etape ale noului sezon. Astfel, tinerii jucatori ai Politehnicii puteau emite mai multe pretentii in fata unei echipe fara victorie, insa socoteala de acasa nu s-a potrivit DELOC cu cea din teren.

CS Dinamo Bucuresti, desi nu avea nici o victorie in Divizia A, a dat recital impotriva tinerei echipe Politehnica CSS Unirea Iasi. Primul sfert a fost castigat cu 26-16, iar sfertul urmator a fost castigat mult mai lejer, 28-9. Cu o diferenta de 29 de puncte la pauza, lumea se astepta ca Dinamo sa o lase mai moale, insa acestia, pentru a demonstra ca rezultatele de pana acum au fost doar accidente, au apasat in continuare pedala de acceleratie si au castigat sfertul al treilea cu 28-15. Dezastrul total s-a produs in sfertul al patrulea, cand echipa ieseana a cazut complet, iar Dinamo a castigat cu 41-9!

Astfel, scor final 123-49, o umilinta am putea spune pentru echipa ieseana. Si cand te gandesti ca aceasta nu este cea mai mare infrangere din acest sezon (43-134 cu Gaz Metan Medias pe teren propriu – CRONICA), te face sa te intrebi la ce scoruri astronomice mai pot pierde tinerii baieti, care au ramas singura echipa fara victorie in Divizia A. De remarcat si lipsa din teren a veteranului iesean, D. Anghel. Pentru Politehnica, doar V. Cobzaru a reusit sa marcheze peste 10 puncte, 15 pct in total.

About Sakin