Baschet (f): Politehnica National Iasi, doua deplasari, doua infrangeri!

In acest weekend, echipa reprezentativa a baschetului feminin iesean, CS Politehnica National Iasi a sustinut doua partide in deplasare. Astfel, pentru a economisi banii de pe urma unei deplasari lungi, Politehnica Iasi a jucat sambata, de la ora 17:00 la Oradea, impotriva Universitatii CSM Oradea, iar duminica, de la ora 12:00, au jucat la Arad, impotriva fetelor de la ICIM Universitatea V. Goldis Arad.

Cei mai optimisti suporteri ai Politehnicii, asteptau o victorie a Iasului in partida de la Oradea, iar la Arad sperau doar ca echipa sa nu fie surclasata la un scor prea mare, din pacate ambele variante fiind nerealizabile.

Universitatea CSM Oradea, desi este si ea in suferinta la capitolul jocului, a reusit sa se impuna fara prea mari probleme in fata Politehnicii, existand totusi un moment in care jucatoarele Iasului s-au apropiat la doar un punct, cand in ultimul sfert, in minutul 5:22, Poli s-a apropiat la doar doua puncte, 47-45, insa a pierdut rapid sansa de a pune probleme, tinand cont ca au mai marcat doar 2 puncte in cele 4 minute ramase, scorul final fiind 60-47.

Jocul de duminica era doar o simpla formalitate pentru echipa gazda, care s-a impus inca din primul sfert, cand au marcat 31 de puncte, iar Politehnica National a reusit ‘performanta‘ sa marcheze doar 3 puncte! Noroc ca echipa aradeana a decis sa o lase mai moale in a doua repriza, iar Iasul a scapat doar cu 75-33.

Dupa 7 etape, Politehnica National Iasi are ZERO victorii, fiind alaturi de CS BBALL6 Sepsi BC Sf. Gheorghe, singurele echipe fara victorie. Cu siguranta meciul cu echipa din Covasna va fi ‘derby-ul’ pentru evitarea ultimului loc la finalul turului.

About Sakin