Stadion ‘Unirea’ Branistea – jud. Galati

Dupa ce am pus pe site fotografii si informatii de la stadioane din judetele Braila, Iasi si Vaslui, a venit randul unui stadion din judetul Galati sa fie adaugat pe asmagna.info.

Comuna Branistea, din judetul Galati, este situata la 18 km de municipiul Galati, pe DN25 Galati – Tecuci. Comuna are o populatie de aproximativ 4000 de locuitori si este impartita administrativ in 4 sate: Branistea, Lozova, Traian si Vasile Alecsandri.

Stadionul ‘Unirea’ din Branistea, este situat la intrarea in satul Branistea, pe DN25, pe partea dreapta cum vii dinspre Galati. Este un stadion comunal, imprejmuit cu un gard inalt de 2m, are o tribuna de ciment, cu traverse de lemn. Suprafata de joc este una buna si este udata in fiecare zi, aici fiind prezent tot timpul un administrator. Intre stadion si DN25 se afla un teren sintetic de mici dimensiuni, dotat cu nocturna, unde se pot face antrenamente, si cladirea noua a vestiarelor.

Pe acest stadion evolueaza echipa de Liga IV Galati, Unirea Branistea, echipa care a inceput destul de bine acest sezon, aflandu-se pe locul 4 din 14 echipe, dupa 6 etape disputate. Acum vreo doua sezoane, echipa se numea Imperfect Branistea si avea o linie de clasament dezastruoasa, 10 infrangeri din 10 meciuri!

About Sakin