Baschet (f): Politehnica National Iasi – CS Olimpia Brasov 61-74!

Sambata, cu incepere de la ora 12:00, Sala Polivalenta din Iasi a fost gazda meciului Politehnica National IasiCS Olimpia Bucuresti, meci din Divizia A la baschet feminin. A opta partida pentru iesence a coincis cu a opta infrangere, un bilant greu de inchipuit la inceputul sezonului, tinand cont ca obiectivul propus era clasarea pe unul din locurile 9-12.

O noua deceptie pentru echipa ieseana, tinand cont ca Olimpia Brasov avea o singura victorie in cele 6 partide disputate pana astazi. Totusi, la echipa brasoveana evolueaza cateva baschetbaliste foarte valoroase, cum ar fi Gabriela Cursaru si Nikolina Nikolic, doar dintre cele mai bune marcatoare ale Diviziei A.

Acest lucru avea sa fie confirmat si astazi, G. Cursaru marcand 30 de puncte, iar N. Nikolic – 28 de puncte, ceea ce reprezinta un punctaj extraordinar, apropiat de totalul marcat de echipa ieseana. La Politehnica National Iasi s-a evidentiat C. Johnson cu 19 puncte si 23 de recuperari(!), D. Walker – 12 pct si D. Panait – 10 pct.

About Sakin