Amical: Minerul Iacobeni – Rapid Dumesti 0-2!

Rapid Dumesti isi va incheia sambata cantonamentul de la Campulung Moldovenesc. Desi au dorit sa sustina mai multe amicale, din cauza terenurilor impracticabile, acestia au reusit sa sustina doar un singur amical, insa in fata ocupantei locului 2 din Liga IV Suceava, Minerul Iacobeni.

Meciul s-a disputat la Campulung, iar ambele echipe au aliniat formule apropiate cu cele cu care vor aborda returul campionatelor in care sunt implicate. Daca Rapidul nu are dreptul de a merge la baraj, Iacobeni este una din favoritele judetului Suceava la promovarea in Liga III.

Rapidul s-a impus cu 2-0 prin golurile marcate de Andrei Despan (min. 20) si juniorul Andrei Urzica (min. 71). Echipa de start i-a avut in componenta pe: Curca – Dediu, Budei, Cojocaru, Ghinea – Urzica, Mitrean, Balanescu, Catarama – Despan, Cristi Pricop. Pe parcurs au mai intrat Chirila, Costea, Mazilu si Barjoveanu.

Desi poate ar fi meritat inca o zi de cantonament, Adi Cotan & Co. sunt nevoiti sa se intoarca pentru ca duminica, Aldoor-Auto Driver, echipa de minifotbal la care sunt legitimati o mare parte a jucatorilor dumesteni, are meci in Cupa HIT.

A mai scris despre asta si RELANSAT – fanul dumestean.

About Sakin