Amical: Noua Generatie ’93 – Viitorul Tg. Frumos 5-3!

Duminica, 26.02.2012, cu incepere de la ora 14:30, pe sinteticul din Copou, Noua Generatie Iasi, grupa pregatita de Liviu Petrache – generatie ’93 – a primit vizita echipei de Liga IV, Viitorul Targu Frumos.

Viitorul a intrat mai bine in meci, iar Scrab a obtinut un penalty in minutul 7, pe care tot el l-a transformat. Dupa aceasta faza, meciul s-a echilibrat, iar juniorii ce fac in acest an pasul spre seniori, au pus stapanire pe centrul terenului. In minutul 35, o intrare prin alunecare imprudenta a dus la un penalty pentru Noua Generatie. Penalty-ul a fost transformat de Gorovei, cel care a fost plecat impreuna cu CSMS Iasi in cantonamentul din R. Moldova.

Dupa pauza, NG Iasi a fost echipa care a atacat mai mult, iar in minutul 54 a preluat conducerea, dupa ce Gorovei a pasat excelent pentru un coechipier care a marcat din 16 m. In decurs de un minut – min. 68 – NG Iasi a marcat de doua ori, ducand scorul la un 4-1 greu de crezut.
Finalul meciului a fost extrem de disputat, marcandu-se 3 goluri in ultimele 8 minute. In minutele 83 si 89 a marcat Targu Frumos, iar in mintul 88 a inscris Noua Generatie.

Victorie meritata pentru NG Iasi cu 5-3, insa Targu trebuie mentionat ca se afla la primul meci din acest an, iar echipa a pierdut 3-4 titulari din tur.

About Sakin