Handbal (f): Terom Z Iasi – HC Activ Ploiesti 43-22!

Dupa o pauza de peste 3 luni si dupa 3 etape amanate din cauza zapezilor cazute in zona sudica a tarii, Terom Z Iasi a disputat sambata, in sala LPS, primul meci oficial din 2012. Desi nu se punea problema invingatoarei, sala LPS a fost arhiplina, publicul iesean dorind sa fie martor la aceasta victorie.

Dupa ce au dat lovitura anului in handbalul feminin, prin repatrierea din vara a Cristinei Varzaru (AICI), Teromul a demonstrat ca este cu un pas in Liga Nationala, doar o catastrofa putand impiedica aceasta promovare.

Carmen Amariei a condus perfect echipa, iar la pauza scorul era 20-11HC ACTIV Ploiesti neavand nici o sansa in fata fortei echipei iesene. Publicul a fost pe masura, vuvuzele, valuri in tribuna, o atmosfera in care si-ar dori sa joace mereu orice echipa ieseana.

Repriza a doua a fost dominata mult mai categoric, iar scorul final de 43-22, putea fi mult mai mare, insa handbalistele iesene au incercat si au reusit sa produca si spectacol prin aeriene, goluri pe la spate si tot asa.

Singurul meci greu ramas pentru Terom, va fi partida de la Rapid Bucuresti – o fosta campioana a Romaniei, o victorie in acest meci asigurand promovarea in proportie de 100%.

About Sakin