Amical: AS FC Rasnov – Viitorul Harlau 0-0!

Cum spuneam AICI, Viitorul Harlau a fost in cantonament la Bran (Brasov), astazi intorcandu-se acasa. In acest cantonament, Harlaul a reusit sa sustina un amical in compania celor de la AS FC Rasnov, echipa clasata pe locul 11 in Liga IV Brasov.

Meciul s-a disputat la Rasnov, echipa harlauana plecand din fosta cetate de scaun a Moldovei, pentru a efectua un cantonament langa Castelul Bran si a disputa un amical langa Cetatea Rasnovului. Meciul a fost unul echilibrat, ambele echipe avand ocazii de a marca, insa imprecizia din fata portii, a facut ca partida sa se termine nedecis, 0-0.

Dan Lungu, antrenor Viitorul Harlau: Un cantonament foarte util, in care am putut sa testez o mare parte a lotului, insa in primul rand am reusit sa ne inchegam ca lot si asteptam cu speranta inceperea returului. In functie de vreme, dar si de decizia AJF de a mai amana Cupa Romaniei – faza judeteana, luam in calcul un amical cu formatia de Liga III – CSM Pascani. In cazul in care nu se va mai amana startul sezonului, atunci mergem sa castigam la Avantul Siretel, insa cu siguranta vom avea un meci greu, tinand cont ca orice s-ar face, terenurile vor fi in conditii grele de joc.

About Sakin