Futsal: CSMS Iasi a pierdut primele doua etape ale play-offului!

CSMS Iasi s-a calificat la turneul Play-off al Ligii II, dupa ce a terminat campionatul regulat pe pozitia a treia, la egalitate cu locul 2, ocupat de Dunarea Turris Turnu Magurele. Astfel, CSMS a disputat primele doua etape (din 6) in turneul organizat la Odorheiu Secuiesc (Sala Rakotzi). Desi trebuia ca meciul Dunarea Turris sa-l dispute sambata, echipa de la malul Dunarii a cerut ca meciul sa fie amanat pentru luni, pentru ca au in componenta jucatori de Liga III, iar meciul acestora era programat de FRF pentru sambata, de la ora 15:00.

Primul meci al CSMS-ului la Od. Secuiesc a fost impotriva gazdelor de la CS INFOPRESS SE, echipa pe care CSMS o batuse in februarie, cu 5-3 (REPORTAJ). Partida a inceput bine pentru CSMS, care a condus cu 3-1. Totusi, lipsa celor mai importanti jucatori si-a spus cuvantul, iar repriza secunda a fost a gazdelor, care s-au impus in final cu 4-3. Debut cu stangul, insa CSMS spera sa faca o figura frumoasa luni dimineata, cand urma sa dispute restanta cu Dunarea Turris, echipa ce duminica facuse 4-4 cu echipa a doua a campioanei Romaniei, CITY’US Tg. Mures.

Luni, CSMS a fost spulberata de Turnu Magurele cu 14-2, iar sansele la promovare s-au diminuat simtitor, insa turneul din aprilie de la Iasi, pot sa-i aduca iarasi in carti, doar in cazul in care vor obtine doua victorii.

Echipa de futsal a Iasului, ar putea invinge fara probleme orice echipa de nivelul Ligii II, doar daca isi poate strange toti jucatorii langa echipa. Primii 5, in afara de portar, ar trebui sa fie Ionut Stirbets, Daniel Grigoras, Gica Cojocariu si Sebastian Carare. Iar rezerve ca Bucovanu, Baciu si inca 3-4, ar putea asigura victoria atat cu CITY’US 2, cat si cu Dunarea Turris Turnu Magurele.

Din pacate, Daniel Grigoras e plecat din tara in Irlanda de Nord, unde a obtinut un contract de munca si este foarte aproape de a semna cu o echipa de Liga I de acolo, Iasul pierzand astfel un jucator tanar si foarte bun. Ionut Stirbets, care pot spune ca este in primii 10 din tara la futsal, nu a facut deplasarea de la Od. Secuiesc, cateva surse spunand ca acesta ar fi nemultumit de modul in care s-au impartit banii dupa calificarea in Play-off. Atat Ionut Stirbets, cat si Daniel Grigoras, s-au aratat dispusi sa revina la echipa, cel putin pentru meciurile din Iasi.

About Sakin