Liga IV Iasi: 3 din 4 restante se joaca miercuri, ora 16:00!

UPDATE 2: Foresta Ciurea – Gloria Baltati a ramas de la ora 16:00!!!

UPDATE: Foresta Ciurea – Gloria Baltati si Unirea Mircesti – Astra Raducaneni se joaca de la ora 17:00!!!

In primele doua etape disputate din 2012, 4 partide au fost amanate din cauza terenurilor impracticabile. Aceste 4 partide au fost programate sa se dispute miercuri, 28 martie, cu incepere de la ora 14:00 (juniorii) respectiv 16:00 (seniorii). Totusi, derby-ul Rapid DumestiViitorul Tg. Frumos a mai fost amanat inca o data, cei de la Rapid riscand sa piarda la masa verde, pentru ca aceasta reamanare incalca o regula a AJF-ului Iasi, aceea ca o ‘partida nedisputata trebuie reprogramata in cel mult 20 de zile‘. Partida ar fi trebuit sa se dispute pe 11 martie, iar aceasta perioada de 20 de zile expira pe 31 martie! Totusi, exista o portita, aceea prin care ambele echipe sa fie de acord cu aceasta amanare, lucru valabil si in cazul de fata.

Cea mai ‘pedepsita‘ echipa a acestei ‘intermediare’ este Astra Raducaneni, care este nevoita sa se deplaseze 110 km (!), pentru a disputa restanta de la Unirea Mircesti. Coincidenta, sau nu, si partida din tur a fost amanata, disputandu-se ulterior, iar Astra s-a impus cu 9-4 (REPORTAJ). Tinand cont de distanta mare si de faptul ca este o zi lucratoare, imi vine greu sa cred ca Raducaneniul nu va pierde toate cele 3 puncte puse in joc.

Cea mai importanta partida de miercuri se disputa la Holboca, unde AS Magna va primi vizita celor de la Helios Tomesti, intr-un derby al zonei retrogradarii, dar mult mai important tinand cont de distanta de doar 2 km dintre cele doua comune. Un derby cu vechime, in care ambele echipe vor incerca sa obtina toate cele 3 puncte. Partida din tur a fost una foarte spectaculoasa, atunci Holboca impunandu-se dramatic, 4-3, printr-un gol marcat in ultimul minut, de veteranul Catalin ‘Buba’ Varlan (REPOTAJ).

Cea de-a patra partida a zilei de miercuri, programata initial in etapa a XXI-a, aduce fata in fata doua echipe cu jucatori tineri, Foresta Ciurea si Gloria Baltati. Dupa victoria de duminica, 4-0 in fata celor de la Helios Tomesti, Gloria Baltati vine mult mai relaxata pentru partida de la Ciurea, presiunea ramanand extrem de mare pe gazde, care au nevoie urgenta de cele 3 puncte pentru a mai putea spera la inca un sezon in Liga IV.

About Sakin