Pariuri: Strategii de creat cel mai potrivit bilet al zilei!

Daca sunteti un pasionat parior atunci sunteti probabil la fel ca unul dintre miile de pariori care sunt in cautarea biletului zilei perfect.

Nu toti stiu insa cum ar trebui sa fie aceste bilete interpretate. Este foarte important de inteles ca toate biletele prezentate sunt cu titlu informativ si nu exista o metoda infailibila de castig in pariuri. Desi nici un sistem nu este perfect, va prezentam mai jos doua strategii care pot fi urmarite atunci cand este jucat biletulzilei pentru a maximiza, totusi castigul dvs.:

Biletul zilei jucat Martingale

Biletele zilei pot fi jucate urmarind o strategie de tip Martingale, mai ales atunci cand este urmarit biletul zilei de pe un singur site de pariuri sportive. Astfel, desi e posibil ca unele din biletele de pariuri propuse sa nu “iasa” cateva zile la rand, atunci candva fi castigator va aduce cu sine un profit important care va acoperi eventualele pierderi de pana atunci.

Pe baza istoricului biletelor propuse de e-pariuri.ro, cel putin o data pe saptamana biletul a fost castigator in totalitate.

Biletul zilei ca sursa de inspiratie

Desi biletul zilei prezentate pe siteuri propune un combo fix, este recomandat, ca in paralel, sa completati biletul la casa de pariuri preferata doar cu meciurile pe care le considerati ca pariuri sigure. In acest fel, puteti calcula direct, la agentia de pariuri aleasa, cota de pe biletul final, doar cu meciurile alese de dvs.

Este, deasemenea, recomandat sa consulati mai multe bilete ale zilei si sa vedeti daca sunt meciuri care sunt in mod constant propuse pe bilete. Pentru acele meciuri merita investit efort in analiza, inainte de a le juca pe combinatia de pariuri ale zilei pe care o alegeti.

Urmariti despre Biletul zilei, unde puteti comenta/cere opinii impreuna cu/de la ceilalti pariori despre evenimentele zilei respective.

Indiferent de strategia pe care o urmati, este recomandat sa deschideti conturi de pariuri la cat mai multe dintre agentiile de pariuri existente, pentru a putea incerca strategiile de pariere de biletului zilei incepand cu bonusurile de inscriere oferite. Aceasta abordare este cea mai sigura pentru dvs intrucat nu aveti nimic de pierdut, ci pariati pe banii caselor de pariuri fara riscuri.

Va dorim inspiratie, bilete castigatoare in fiecare zi si atentie la impostori!

About Sakin