Bundesliga: Borussia Dortmund – VfB Stuttgart 4-4!

Urmaresc, cat de des imi permite timpul, tot felul de evenimente sportive, insa fotbalul ramane prima dragoste. E o placere sa urmaresti anumite meciuri din campionatele de top al Europei, iar Bundesliga este, cu siguranta, unul din Top 5.

Trecand peste toate acestea, vineri, prima divizie din Germania a oferit unul dintre cele mai spectaculoase meciuri ale acestui sezon, ultimele 20 de minute fiind cu adevarat incendiare, tinand cont ca s-au marcat 6 goluri(!). Imi plac ambele echipe, insa in Germania simpatizez cu Borussia Dortmund si Bayern Munich. In copilarie, de la ambele echipe aveam cate o sapca cu sigla acestora, iar de la Borussia aveam si un trening:).

Am apucat sa ma uit la a doua repriza a acestui meci, iar fazele de poarta erau cu nemiluita, la ambele porti. Cum spuneam, ultimele 20 de minute au fost cu adevarat fantastice, iar rasturnarile de scor spectaculoase au tinut cu sufletul la gura cei peste 80000 de spectatori si aproximativ 15 milioane de telespectatori (conform statisticilor).

Oare se poate face o comparatie intre un derby din Germania, cum ar fi acesta, cu un stadion de 80000 de locuri fiind incarcat la maxim, si un derby romanesc, unde cei aproximativ 15000 de spectatori au urmarit un meci fara nici un strop de spectacol?

EVOLUTIA SCORULUI

1-0 min. 33 Shinji Kagawa
2-0 min. 49 Jakub Blaszcykowski
2-1 min. 71 Vedad Ibisevic
2-2 min. 77 Julian Schieber
2-3 min. 79 Julian Schieber
3-3 min. 81 Mats Hummels
4-3 min. 87 Ivan Perisic
4-4 min. 90+2 Christian Gentner

Borussia Dortmund – VfB Stuttgart Full Highlights [4 4] HD (720p)

About Sakin