Fotbal (f): CS Navobi Iasi – AFC Fair Play Bucuresti 4-1!

Sambata, cu incepere de la ora 11:00, pe sinteticul din Copou, CS Navobi a primit vizita fetelor de la AFC Fair Play Bucuresti. Daca in tur, iesencele erau o echipa vulnerabila, antrenamentele intense si experienta capatata in tur, si-au spus cuvantul in acest retur, echipa ieseana a suferit o singura infrangere in 5 meciuri, ceea ce demonstreaza o evidenta crestere de forma.

Avand un moral ridicat dup? evolutiile bune din acest tur de campionat, iesencele au deschis repede scorul, in min. 9 prin Andreea Ceausu, printr-un sut din interiorul careului, dupa ce a fost servita excelent de Andreea Dascaleanu. 2 minute mai tarziu, Navobi a reusit sa puncteze din nou prin Roxana Prodan, care a sutat cu bolta de la 30 de metri, peste portarul de la AFC Fair Play. Dupa aceste doua reusite, moldovencele au pus total stapanire pe joc si si-au creat numeroase ocazii, dar nefructificate pe tabela de marcaj: Ana Maria Rosu min.15 lovitura de cap pe langa poarta, Andreea Dascaleanu min 19 care a scapat singura cu portarul ?i Mihaela Ghebanoaiei in min 30 cand mingea sutata de la 20 de metri a lovit transversala portii.

Cum fotbalul se joaca pe goluri nu pe ocazii, la singura zvacnire din repriza, bucuresteanca Gheorghiu a reusit sa marcheze printr-un frumos sut de la 15 de metri sub transversala, relansand jocul.

Repriza a doua, a gasit echipa ieseana la carma jocului, reusind sa puncteze din nou prin dubla reusita de Mihaela Ghebanoaiei, in min 59 cand a reluat in poarta mingea respinsa de portarul echipei oaspete si in min.65 cand a marcat dupa o patrundere personala pe mijlocul terenului, dupa ce a driblat 4 adversari.

Scorul putea fi mult mai mare, dar iesencele si-au permis luxul sa rateze alte cateva ocazii prin Magda Tanasa, Ceausu ?i Ghebanoaiei.

O victorie meritata care confirma ascensiunea echipei din Iasi. Urmatoarea etapa CS Navobi va juca miercuri 2 mai la Viitorul 2010 Buzau.

”Ne bucuram ca astazi in Copou s-au marcat 11 goluri la cele doua partide de fotbal masculin si feminin. Noi am reusit o victorie meritata in fata unui adversar incomod. Aproape ca ne pare rau ca se termina asa de repede campionatul si nu mai putem sa recuperam punctele pierdute in tur. Felicit intreaga echipa pentru jocul de astazi si rezultatele obtinute in acest retur. Miercuri jucam la Buzau unde asteptam o noua victorie!” prof. Adrian Ambrosie, antrenor CS Navobi Iasi

Celelalte rezultate:

Metalul Vlahita – Viitorul 2010 Buzau 9-0
Alice&Tunes Pitesti – CSS Targoviste 1-4
SN Constanta – FCM Tg. Mures 0-13
Blue Angels Cristian Brasov – CS Brazi 3-1

About Sakin