Liga II: CSMS Iasi – CS Otopeni 4-2!

Sambata, cu incepere de la ora 11:00, Stadionul “Emil Alexandrescu” din Copou, a fost gazda meciului din etapa a XXIV-a din Liga II – Seria 1, CSMS Iasi CS Otopeni.

Daca la inceputul returului, dupa rezultatele proaste de pe teren propriu, nu mai dadeam prea multe sanse Iasului sa viseze la promovare, ultimele cateva etape au fost aproape perfecte, cu rezultate ce au readus CSMS-ul in cursa promovarii, la doar 3 puncte de locul 1, Delta Tulcea si 2 pct de locul 2, Viitorul Constanta.

CSMS a inceput meciul ezitant, iar la o balbaiala a fundasilor centrali, un jucator al Otopeniului a furat mingea, a pasat in 11 m, de unde Mugurel Dedu a deschis scorul pentru oaspeti (min. 11). Desi condusi cu 1-0, CSMS nu parea deloc speriata si incerca sa construiasca cu calm fiecare faza.

Calmul iesenilor a fost zdruncinat de un contraatac extraordinar al oaspetilor, care au plecat din propria jumatate, au pasat excelent in lateral, de unde o centrare in 11-12 m a fost reluata de Ciolacu in poarta lui Irimia (min. 26). Condusa cu 2-0, CSMS a inceput sa forteze mai mult, sa incerce sa joace mai direct, iar acest lucru avea sa fie cel care a readus Iasul in lupta pentru promovare.

In minutul 36, CSMS a marcat prin Milea, cel care a reluat cu capul din 7-8, in urma unei lovituri libere executate excelent de Ciucur. Ca totul sa revina in normal, la ultima faza a primei reprize, Cl. Tudor a executat in corner de pe dreapta, Mitrea a scapat de marcaj si a reluat cu capul direct in vinclul pe care se afla un fundas al Otopeniului, care nu a putut sa mai salveze golul.

Intrati la pauza cu 2-2, CSMS a putut pregati mai atent repriza a doua, pe care au dominat-o copios, Otopeniul ne mai avand nici o ocazie de poarta. Trebuie specificat ca Nicolae Cristea, de la Otopeni, a fost eliminat pentru cumul de cartonase galbene, in minutul 55.

Introducerea iesenilor Marius Onofras si Andrei Herghelegiu avea sa incline decisiv balanta in favoarea CSMS-ului. In minutul 79, CSMS a preluat conducerea pe tabela, cand in urma unei centrari din banda dreapta, mingea a ajuns la Herghelegiu, care a sutat tare, pe jos, portarul a respins in fata, iar Onofras a reluat din cadere, mingea lovind si transversala inainte de a intra in poarta.

Cei doi nou-intrati aveau sa aduca linistea pentru tribuna, cand in urma unei patrunderi excelente a lui Herghelegiu, acesta a pasat la Onofras, care a reluat din prima, cu exteriorul din 15 m, mingea ducandu-se in plasa laterala, fara nici o speranta pentru portarul Otopeniului (min. 86).

Din pacate, Harghelegiu a comis o neatentie in minutele de prelungire, acesta fiind eliminat si pierzand astfel lotul pentru meciul cu Astra 2 Giurgiu.

[nggallery id=21]

About Sakin