Student Cup: Turneul Zonal Iasi 2012!

In aceasta saptamana, in Sala Polivalenta s-a desfasurat turneul zonal al Student Cup 2012. La turneul de la Iasi au fost meciuri de futsal (baieti) si baschet 3×3 atat la baieti, cat si la fete.

In 2011, Cupa Universitas s-a disputat doar la futsal, iar Univ. “Al. I. Cuza” Iasi a fost campioana nationala, avand in lot jucatori cunoscuti fotbalului iesean, majoritatea activand in Liga IV Iasi sau in Divizia Magica (minifotbal). Din acea echipa ii putem aminti pe Andrei Despan, Andrei Zancianu, Daniel Florin Grigoras, Alexandru Stafie, Sebastian Carare, Gica Cojocariu etc.

Turneul zonal de futsal, din aceasta saptamana, a fost castigat tot de echipa Univ. “Al. I. Cuza”, care a dispus in finala de Univ. Agronomica “Ion Ionescu de la Brad” Iasi. In echipa ieseana i-am putut regasi pe Andrei Despan (Rapid Dumesti si Aldoor Auto-Driver), Andrei Zancianu (Rapid Dumesti si Nera Computers), Sebastian Carare (Astra Raducaneni), Valentin Pricop (Stiinta Miroslava si Nera Computers), iar la echipa din Agronomie l-am recunoscut pe Andrei Dandu (Stiinta Miroslava). Ambele echipe s-au calificat la turneul final de futsal, care va avea loc la Iasi, in perioada 21-24 mai 2012.

La turneul final de futsal, sunt calificate urmatoarele echipe: Politehnica Bucuresti, Academia Tehnica Militara Bucuresti, Univ. “Lucian Blaga” Sibiu, Univ. Transilvania Brasov, Univ. de Vest Timisoara, Univ. “Aurel Vlaicu” Arad, Univ. Agronomica “Ion Ionescu de la Brad” Iasi si Univ. “Al. I. Cuza” Iasi. Se anunta un turneu foarte interesant, in care echipa Univ. Cuza este favorita la castigarea trofeului Campionatului Universitar de Futsal 2012.

Univ. “Al. I. Cuza” Iasi s-a impus si in finala de baschet masculin 3×3, impotriva celor de la Univ. “Dunarea de Jos” Galati cu 13-7, dar si in finala feminina, tot in fata Univ. din Galati, cu 11-9, finalistele calificandu-se la turneul final, ce va avea loc la Bucuresti, in perioada 14-17 mai.

About Sakin