Tetratlon – ONSS: LPS Iasi campioana nationala la masculin!

Sambata, 28.04.2012, Iasul a fost gazda turneului final al Olimpiadei Nationale a Sportului Scolar la tetratlon masculin si feminin. Tetratlonul, consta in echipe de cate 5 sportivi, care participa la 4 probe: sprint 60 m, Saritura in lungime, Aruncarea Mingii de Oina si rezistenta 800 m.

La masculin, LPS Iasi a obtinut medaliile de aur, urmati de echipa celor de la Sc. cu cls. I-VIII Comlosu Mare (Timis). Au mai participat echipele urmatoarelor scoli: Sc. cu cls. I-VIII “Vasile Alecsandri” Baia Mare (Maramures), Colegiul National “Mircea cel Batran” Ramnicu Valcea (Valcea), Sc. cu cls. I-VIII “Mihai Eminescu” Rosiorii de Vede (Teleorman), LPS “N. Rotaru” Constanta, Sc. cu cls. I-VIII Nr. 190 “Marcela Penes” Bucuresti si LPS Cluj Napoca.

La competitia dedicatat fetelor, LPS Iasi a fost nevoita sa se multumeasca cu medaliile de argint, fiind invinse de echipa celor de la LPS Cluj Napoca, duelul fiind decis de ultima proba, 800 m, unde clujencele s-au impus. Au mai participat echipe de la urmatoarele scoli: LPS “N. Rotaru” Constanta, LPS “Petrache Triscu” Craiova, Sc. cu cls. I-VIII Simand (Arad), Sc. cu cls. I-VIII “Marcela Penes” Bucuresti, Sc. cu cls. I-VIII “N. Titulescu” Calarasi si Sc. cu cls. I-VIII “N. Balcescu” Oradea.

Probele s-au disputat in cadrul bazei sportive “Emil Alexandrescu” din Copou. Viteza, rezistenta si saritura in lungime pe stadion, iar aruncarea mingii de oina pe terenul III.

[nggallery id=22]

About Sakin