Liga IV Iasi: Rezultatele si clasamentul dupa etapa a XXXIII-a!

Dupa cum precizam si in avancronica, zarurile in Liga IV ieseana din acest sezon au fost aruncate, ne mai fiind obiective importante de indeplinit pentru nimeni. Mai existau unele sanse fictive in privinta barajului pentru promovare, insa acestea au fost spulberate de cei de la Stiinta Miroslava.

Rapid Dumesti si-a primit trofeul, medaliile si tricourile de campioni, acestia reusind sa-si incununeze acest succes cu o victorie lejera in fata celor de la Foresta Ciurea, 4-1. Varful Rapidului, Andrei Despan a obtinut ‘gheata’ de golgheter, acesta marcand peste 30 de goluri pentru echipa sa in acest sezon, dar si un hat-trick in meciul cu Foresta (CRONICA & GALERIE FOTO).

Stiinta Miroslava s-a impus lejer, 8-1, dupa ce au condus cu 6-1 la pauza, in fata celor de la Gloria Bals, echipa ce spera ca Miroslava sa obtina promovarea, pentru ca ei sa-si pastreze locul in Liga IV (CRONICA & GALERIE FOTO).

AS Magna Holboca a pierdut al doilea meci consecutiv, de aceasta data pe teren propriu, in fata celor de la Stejarul Sinesti, acestia recuperandu-si astfel punctele pierdute etapa trecuta cu Viitorul Tg. Frumos (CRONICA & GALERIE FOTO).

Viitorul Tg. Frumos s-a impus detasat, 5-0, in fata tinerei echipe a celor de la CSS Pascani, intr-un preview al sferturilor Cupei Romaniei, cele doua echipe urmand sa se intalneasca la mijlocul saptamanii intr-un meci direct, de aceasta data la Pascani.

Viitorul Ciortesti s-a impus lejer, 4-0, in deplasarea de la Helios Tomesti, dupa ce in minutul 20 conduceau deja cu 3-0. Astfel, Viitorul s-a apropiat doar la 3 puncte de Gloria Bals, insa Balsul are avantajul meciurilor directe, deci nu mai pot pierde locul 15, oricare ar fi rezultatele din ultima etapa.

Unirea Ruginoasa a pierdut cu 4-3, meciul de pe teren propriu cu Viitorul Lungani, dupa ce la pauza gazdele conduceau cu 3-0. Este al doilea meci al Lunganiului, in aceasta saptamana, cand reusesc sa castige un meci cu 4-3, dupa ce au fost condusi cu 3-0, dupa meciul din Cupa Romaniei de la Cotnari, impotriva celor de la Gloria Bals.

Astra Raducaneni s-a impus cu 4-3 la Biruinta Miroslovesti, intr-un meci mai putin dramatic decat cel de la Ruginoasa. Raducaneniul a condus de fiecare data pe tabela si s-a impus prin golurile lui Vizante (2), Marian Varlan si Achitei.

Unirea Mircesti a reusit sa obtina o victorie destul de lejera in deplasarea de la Gloria Baltati, scorul final fiind 2-0 pentru oaspeti.

Viitorul Harlau a disputat un amical in locul meciului cu Viitorul Belcesti, echipa exclusa din campionat. Harlaul din acest sezon a fost invinsa de o echipa a Viitorului din perioada 1994-2000, cu scorul de 4-2.

About Sakin