Stadion “Flacara 2008” Pechea – jud. Galati

Dupa o pauza de mai bine de o luna, in privinta rubricii dedicata stadioanelor din Romania, revin cu un articol legat de Stadionul Comunal, din comuna care i-a dat sportului romanesc, pe marele campion mondial la box profesionist, Lucian Bute, dar si pe fosta mare handbalista, Steluta Luca, medaliata cu argint la Campionatul Mondial din 2005.

Comuna Pechea este situata in partea central-sudica a judetului Galati, la 34 de km de municipiul resedinta de judet si are o populatie de aproximativ 11000 de locuitori.

Stadionul “Flacara 2008” este situat in zona centrala a satului Pechea, in apropierea intersectiei dintre cele doua drumuri judetene care traverseaza comuna.

Flacara 2008 Pechea este afiliata la AJF Galati si activeaza in Liga V – Seria 2, ocupand locul 9 (din 11 echipe), in finalul sezonului 2011/2012.

Stadionul are dotarile necesare pentru a ca echipa sa activeze la nivel judetean, avand terenul imprejmuit cu gard, o cladire de vestiare, banci de rezerva, iar langa stadion se afla si o sala de sport pentru elevi, insa care ar putea fi folosita la antrenamentele echipei, in caz de vreme rea. Cea ma surprins placut, este ca tribuna este destul de incapatoare, avand bancute de lemn, dar si o zona acoperita, unde suporterii se pot adaposti in caz de ploaie.

About Sakin