AJF Iasi: Adunarea Generala va fi pe 21 iulie, ora 11:00!

ATENTIE!!! Adunarea Generala va avea loc pe 21 iulie, insa de la ora 12:00!!!

AJF Iasi a transmis un comunicat prin care anunta reprezentantii tuturor echipelor afiliate, dar si a celor care se vor afilia pentru Liga V, sa participe la Adunarea Generala care va avea loc la Stadionul “Emil Alexandrescu” din Iasi.

Aceasta Adunare va avea loc sambata, 21 iulie, de la ora 11:00 si are ca scop stabilirea programului competitional si organizarea viitorului sezon de fotbal judetean (Liga IV si Ligile V). Tot in aceasta Adunare Generala, se poate vota si viitoarea structura a Ligii IV Iasi, urmand ca in cazul unei propuneri colective, sa se supuna la vot sistemul competitional pentru sezonul 2013/2014, sezonul 2012/2013 ne mai putand suferi modificari esentiale, poate doar la numarul de echipe sa se ajunga la un acord.

De obicei, orice asociatie sportiva afiliata AJF Iasi are dreptul sa trimita 2 reprezentanti, insa sunt situatii destule in care asociatii sportive nu s-au prezentat cu nici un reprezentat, ceea ce ar putea cantari greu in luarea unor decizii.

Pentru ca la supunerea la vot, sunt destule situatii in care se voteaza cu ‘doua maini‘, poate in acest an se va incerca o votare in urna, pentru a se evita situatiile confuze, in care de la o echipa voteaza amandoi reprezentanti sau aceeasi persoana voteaza si pro si contra, incurcand astfel borcanele.

Trecand peste aceste mici dificultati, am avut ocazia sa asist la doua astfel de Adunari Generale si sincer pot spune ca organizarea a fost intotdeauna de exceptie, fara a incerca sa laud pe unul sau pe altul. Trebuie tinut cont ca la acest nivel, performanta se reduce doar la rivalitatile locale si la obtinerea unui trofeu judetean, asadar in aceste Adunari, aproape toata lumea este voioasa si rivalitatile sunt uitate acasa.

In campionat, altfel sta situatia… unele prietenii se uita:).

About Sakin