Bemol Regions’ Cup R. Moldova – 2012: Iesenii evolueaza pentru FC Nisporeni!

A treia editie a Bemol Regions’ Cup din Republica Moldova a debutat pe 9 mai, la start aliniindu-se 24 de echipe din 19 regiuni ale Moldovei, printre acestea regasindu-se si o echipa din Ucraina, FK Volodarca. Daca din Romania nu s-a inscris inca nici o echipa, cativa jucatori romani din zona Iasului evolueaza pentru castigatoarea en-titre a acestei competitii, FC Nisporeni. Daca in trecut la formatia din Nisporeni, pe cand acestia evoluau in Divizia Nationala, au evoluat Ioan Grigoras si Emanuel Lungu, in competitia Bemol, la Nisporeni a revenit Ioan Grigoras, cel care a mai adus cu el si cativa jucatori ieseni din Liga IV, cum ar fi Ciprian Brighiu, Dragos Baciu, Dan Bucataru, Ionut Stirbets, Stefan Tudorache etc.

Dupa ce in primul meci (faza I), FC Nisporeni s-a impus cu 3-1 in fata celor de la FC Leuseni, printre marcatori regasindu-se si iesenii Dragos Baciu si Dan Bucataru. Aceasta victorie a adus calificarea in grupa VEST, acolo unde au intalnit echipele celor de la CS Cojusna (2-1, golurile Nisporenilor fiind marcate de Ionut Stirbets (FC) in min. 82 si 89) si Rapid 2-Ghidighici (4-2, Dan Bucataru marcand 3 din cele 4 goluri ale Nisporenilor).

Castigatoare a grupei VEST, FC Nisporeni s-a calificat in Grupa B, unde va evolua alaturi de FC Izvoras Izvoarele, FK Volodarca (Ucraina) si Buteni-Mereseni. In primul meci al grupei, FC Nisporeni a reusit o victorie de senzatie la FC Izvoras Izvoarele, 3-2, printr-un hat-trick de senzatie a lui Dan Bucataru!

Urmatoarele meciuri ale FC Nisporeni se vor disputa pe 21 iulie – ora 18:00, pe teren propriu contra celor de la Buteni-Mereseni, urmand ca pe 11 august – 14:00 sa evolueze contra ucrainienilor de la FK Volodarca, chiar pe terenul acestora din Ucraina.

Detalii AICI si AICI

About Sakin