Liga I: CSMS Iasi – antrenament inaintea debutului in noul sezon!

In aceste zile, CSMS Iasi s-a pregatit intens pentru meciul cu Otelul Galati, din cadrul primei etape a Ligii I din sezonul 2012/2013. Cu cel mai tanar lot din Liga I, CSMS Iasi incearca sa produca o surpriza, aceea de a rezista in primul esalon, fara investitii sonore, dar si cu un lot destul de subtire. Dupa ce Marius Onofras si Ramses Gado nu si-au prelungit contractele, CSMS Iasi va alinia un prim un’spe foarte tanar in partida cu fosta campioana a Romaniei, Otelul.

Trecand peste toate aceste neajunsuri, de care si Ionut Popa este constient, CSMS va incerca sa profite de dorinta de afirmare a unor jucatori tineri, multi dintre ei fiind debutanti la Liga I. Tinand cont ca vor retrograda 4 echipe, CSMS Iasi pare a se lupta cu Univ. Cluj, CS Turnu Severin, Concordia Chiajana, Gloria Bistrita, Astra Ploiesti si inca 2-3 echipe, pentru evitarea retrogradarii. Diferenta dintre echipele care trag la titlu si cele care vor incerca sa evite retrogradarea pare a fi una enorma, multe din echipele din zona fierbinte fiind la nivelul celor de la CS Mioveni din sezonul trecut.

Chiar si asa, CSMS Iasi va beneficia de sustinerea suporterilor, urmand ca la aceasta partida, care se va disputa duminica – ora 19:00, pretul biletelor sa fie 10 lei (Peluza A si B) si 20 lei (Tribuna A si B).

MULT SUCCES CSMS IASI si poate punctele vor ramane in Copou!

About Sakin