Liga IV Iasi: Deja s-a schimbat antrenorul la Viitorul Tg. Frumos!

Nici nu a inceput bine campionatul ca deja avem o victima in randul antrenorilor din Liga IV. Daca la Foresta Ciurea, Florin Pintilii a plecat de comun acord, preferand sa mearga si sa o ia de la zero cu Helios Tomesti, banca tehnica ramanand sub comanda fostilor secunzi de la Rapid Dumesti, Vasile Petrache si Adrian Dobrea, surpriza startului de campionat vine de la Tg. Frumos.

In prima etapa, Viitorul Tg. Frumos a avut de disputat un fel de derby contra celor de la Foresta Ciurea. Ciurea a insistat ca meciul sa se amane, insa AJF-ul nu a putut fi de acord cu aceasta solicitare, tocmai pentru ca nu a fost facuta conform regulamentului (10 zile inaintea partidei). Coincidenta sau nu, in ziua meciului, autocarul celor de la Ciurea s-a stricat tocmai in Letcani, iar soferul nu a putut sa-l repare in timp util, astfel meciul fiind decis la masa verde. Foresta Ciurea a facut memoriu, insa se pare ca acesta nu a fost intreprins regulamentar, iar rezultatul de 3-0 la masa verde va ramane oficial.

Trecand peste toate acestea, d-l antrenor Liviu Petrache a decis ca jucatorii sa faca antrenament in acea duminica, daca tot se adunasera cu totii pentru meciul contra Forestei. La acel antrenament, ar fi existat un conflict intre antrenor, un jucator si cativa suporteri, iar asta a facut ca Liviu Petrache, care se stie ca este un tip vulcanic, sa-si dea demisia de la Viitorul Tg. Frumos, fara ca macar sa stea pe banca la vreun meci oficial!!!

Astfel, banca tehnica a Tg. Frumos a fost preluata de antrenorul sezonului trecut, Tiberiu Beceru. Asadar, meciul cu Hirlaul a fost condus de Beceru, Tg. Frumos conducand cu 1-0, prin reusita din voleu a atacantului Cristi Spita, fostul jucator al LPS Iasi. Hirlauanii au reusit sa obtina un punct, dupa ce Ghita Pricop a egalat dintr-o lovitura libera de la 20 m.

La Tg. Frumos exista sanse sa fie transferati si Adrian Ilie. Acesta ar face cuplu de fundasi centrali cu un alt jucator de Liga I, Irinel Ionescu, cel care a evoluat sezonul trecut la Rapid Dumesti si Stiinta Miroslava, reusind promovarea in Liga III. Adrian Ilie este inca suspendat pentru un conflict contractual cu o echipa din Iraq, acolo unde a evoluat alaturi de Ciprian Brighiu si Marius Vintila.

About Sakin