Liga V Iasi – Seria 3: Avancronica celei de-a saptea etape!

Fotbalul din zona Pascani este foarte bine reprezentat la nivel de Liga V, densitatea echipelor prezente in aceasta zona, fiind cu mult peste media din restul judetului Iasi.

Seria 3 este una echilibrata, in care sunt peste 6 echipe ce pot castiga campionatul si promovarea in Liga IV Iasi. Totusi, oare vreuna dintre acestea isi doreste sa promoveze? Sunt destule situatii in care echipele din aceasta serie, au preferat sa ramana la Liga V, pentru a juca intre ‘vecini‘, decat sa urce in esalonul superior, unde cheltuielile ar fi ceva mai mari.

Ocupanta locului 2, Vointa Motca, are o misiune usoara in fata celor de la Recolta Contesti, echipe ce se poate lauda ca a reusit primul punct etapa trecuta, dupa un 2-2 cu CSM II Pascani.

Desi au pierdut dramatic cu 5-4, in deplasarea de la Motca, FC Lunca Pascani ramane o echipa buna a seriei, iar in aceasta etapa vor primi vizita uneia din echipele slabe, Viitorul Harmanesti, punandu-se doar problema scorului in aceasta partida.

Unul din meciurile echilibrate ale etapei este Spicul HelesteniAvantul Todiresti, ocupantele locurilor 6 respectiv 4 in serie. Gazdele pornesc ca favorite, tinand cont si de faptul ca nu au mai pierdut de vreo 15 etape pe teren propriu.

Noua Generatie Topile va primi vizita celor de la Noua Generatie Blagesti, intr-un meci deschis oricarui rezultat, cu un mic avantaj pentru echipa vizitatoare.

Revelatia startului de sezon, Venus Butea isi poate continua seria victoriilor, tinand cont ca vor primi vizita celor de la Avantul Siretel, o echipa ce majoritatea punctelor pe teren propriu.

Un meci interesant se va disputa intre Activ Valea Seaca si Viitorul Muncel, adica ocupantele locurilor 3 respectiv 7. Activ porneste favorita, tinand cont si de moralul bun dupa victoria din deplasarea de la Siretel.

Liderul seriei, Moldova Cristesti, va merge in deplasare la o nou infiintata, Avantul Tatarusi. Desi oaspetii pornesc ca favoriti, cei de la Avantul Tatarusi nu sunt o echipa de subestimat, mai ales ca au inregistrat 3 victorii in cele 6 etape disputate pana acum.

Siretul Halaucesti va primi vizita celor de la Olimpia Oteleni, echipa reafiliata AJF-ului, dupa ce in urma cu doua sezoane reusea sa surprinda neplacut pe toata lumea, prin presiunea pe care acestia o puneau pe arbitri, dar si pe echipele vizitatoare.

Retrasa din Liga IV Iasi, din cauza problemelor financiare, Biruinta Miroslovesti nu se regaseste in acest sezon, fiind una din echipele ce se pozitioneaza pe ultimele locuri in serie. Acestia vor primi vizita unei echipe inconstante, CSM II Pascani, care etapa trecuta a produs ‘surpriza’ reusind sa piarda puncte in fata celor de la Recolta Contesti.

About Sakin