Fotbal feminin: CS Navobi Iasi face selectie la nivel de junioare!

Aparut in 2011, primul club de fotbal feminin din regiunea Moldovei, CS Navobi Iasi, doreste sa-si formeze trei grupe de junioare pentru a participa la turneele nationale U17 si U15 ce au loc in aceasta iarna si in primavara anului viitor.

Pentru parintii de fete, dornici sa-si inscrie copilul la un sport de performanta, aceasta ar fi o solutie optima. CS Navobi evolueaza in Liga I la fotbal feminin, iar una din componentele echipei, Andreea Ceausu, a fost deja selectionata la doua turnee internationale ale Romaniei U19, demonstrand ca intr-o perioada relativ scurta de timp, talentul si munca sunt rasplatite in acest sport.

Se organizeaza selectie pentru fete cu varste intre 6-9 ani, 10-13 ani si 14-16 ani. Selectiile au loc in cadrul Complexului PIETA, din cartierul Metalurgie – Bulevardul Chimiei nr. 14, mai exact cum vii dinspre Metalurgie, treci podul peste Bahlui si faci stanga pe malul drept, iar in capatul drumului se afla terenul.

Programul este urmatorul:

Marti, Joi: 9:30 si 15:30
Miercuri, Vineri: 15:30
Sambata: 9:30

Pentru mai multe detalii, luati legatura cu d-nul antrenor Adi Ambrosie, fostul mare atacant al Politehnicii Iasi, la numarul de telefon 0742499479 sau la adresa de email: csnavobi@gmail.com .

Daca la nivel de juniori baieti, majoritatea cluburilor percep o taxa lunara, la nivel de fete, participarea este gratuita.

About Sakin