Iasi Marcheaza: Old Boys Iasi – IPJ Iasi 3-1!

In fiecare an, in perioada Zilelor Iasului, se organizeaza o competitie de fotbal pe teren redus (7+1), IaSi Marcheaza, care se organizeaza in cadrul Complexului Sportiv “Emil Alexandrescu” din Copou.

In acest an, titlul a fost castigat de Old Boys Iasi, care a reusit sa-i invinga in finala pe cei de la IPJ Iasi, cu 3-1, dupa ce la pauza scorul fusese 1-1, iar IPJ reusise chiar sa deschida scorul in aceasta partida.

In echipa IPJ-ului i-am recunoscut pe Sandu, un portar de peste 40 de ani, care a jucat multe meciuri in Liga III si Liga IV, ultimele echipe la care l-am vazut aparand fiind Foresta Ciurea si Viitorul Ciortesti. Tot la IPJ a jucat si Costel Hutanu, jucatorul celor de la Stejarul Sinesti si Lis Affair (minifotbal). Majoritatea jucatorilor IPJ-ului joaca si in Liga Magica, la echipa Dinamo Iasi.

La Old Boys Iasi evolueaza fosti jucatori ai Politehnicii Iasi, cum ar fi Liviu Petrache, Costel Tiron, Adrian Ambrosie, Mihai Dragoi, Marius Vintila, Adrian “Motoreta” Dobrea etc., dar si cativa jucatori de minifotbal si Liga IV, ca Daniel Grigoras, Ionut Stirbets, Ionut Dumitrascu si Ion Grigoras. Printre acesti jucatori si-a facut loc si edilul sef al Iasului, Gheorghe Nichita, care a jucat aproape tot meciul in teren.

Eroul partidei a fost Ionut “FC” Stirbets, cel care a reusit o dubla de exceptie pentru Old Boys, golul 3 al echipei fiind marcat de fostul atacant al Politehnicii si actualul antrenor al fetelor de la CS Navobi, Adi “Ata” Ambrosie.

Un meci frumos, spectaculos, in care cei doi arbitri, Valentin Lungu si Alex Rotaru, nu au avut foarte mult de lucru, pentru ca sportivitatea a fost la ea acasa, chiar daca acest meci desemna campioana turneului “IaSi marcheaza 2012“.

About Sakin