Jocuri: Fifa 13 – cel mai realistic joc de fotbal al momentului!


FIFA 13
este al douazecelea joc din seria FIFA realizat de canadienii de la EA Games. Desi am trecut de varsta cand ma jucam ore intregi la calculator si, in special, jocuri cu tema sportiva, cand apare un astfel de joc, ma reorientez si ma postez in fata laptopului pentru a testa un asemenea joc.

In jocul original lipseste Liga I Romania, insa ca si in editiile precedente, va aparea un pack pentru tara noastra. Totusi, la nivel de nationala, Romania este prezenta si in aceasta editie a jocului FIFA. De remarcat si faptul ca sunt prezente 26 de stadioane din realitate. Ca element de noutate, faptul ca fotbalul din Arabia Saudita a crescut foarte mult in ultimele sezoane, FIFA 13 a introdus si Saudi Professional League.

Printre noutatile din FIFA 13 remarcam:

  • Prima Atingere: Jocul elimina controlul aproape perfect al fiecarui jucator si creeaza dificultati la mingile grele. Pasele proaste sunt mai greu de receptionat, oferind fundasilor mai multe sanse de a recupera mingea. Jucatorii cu un control superior si abilitati mai bune vor iesi in evidenta.
  • Dribling Complet:  Aceasta facilitate ofera jucatorilor sansa, ca atunci cand sunt fata in fata cu un adversar direct, sa foloseasca driblingul pentru a fi mai creativi si mai periculosi in situatii de 1 la 1.
  • Atac Inteligent: Cea mai sofisticata inteligenta artificiala realizata vreodata insufla jucatorilor abilitatea de a analiza spatiul, muncind mai mult si mai inteligent pentru a sparge apararea adversa, si sa gandeasca cu doua mutari inainte. Jucatorii vor face curse ce trag fundasii din pozitiile lor si deschid culoare pentru coechipieri.

Pana acum vreo 3 ani eram fanul torrentelor cand venea vorba de jocuri PC, insa dupa ce am avut ocazia sa testez cateva jocuri originale, am realizat ca exista o diferenta mult prea mare in favoarea originalului, pentru a ma mai intoarce la copii de pe retea sau de pe torrent. Experienta dintre un joc copiat si unul original, mai ales cand jocul ofera atat de multe in varianta originala, este una imensa.

Asadar, va indemn pe cei pasionati de fotbalul pe calculator sa cumparati jocul (LINK), pentru ca la jocul original aveti parte de update-uri saptamanale la statusul fiecarui jucator si al echipelor, iar experienta de a te juca online cu alti internauti pasionati de FIFA, este una mult peste nivelul unui variante piratate.


About Sakin