Liga 4 Iasi: Rezultatele si clasamentul dupa etapa a XI-a!

Liga 4 Iasi si-a disputat etapa a XI-a din acest sezon, clasamentul nesuferind modificari importante in partea superioara, doar distanta dintre primele doua pozitii si locul 3, marindu-se la 6 puncte.

In derby-ul etapei, Rapid Dumesti s-a impus la scor de forfait, 3-0, in fata celor de la Foresta Ciurea (CRONICA & GALERIE FOTO).

Intr-un derby al zonei retrogradarii, Siretul Lespezi s-a impus detasat in deplasarea de la Victoria Letcani, 5-0 (CRONICA & GALERIE FOTO).

Viitorul Tg. Frumos s-a impus mult mai lejer decat o arata scorul, in meciul cu Gloria Baltati, 3-1. La pauza, oaspetii conduceau cu 2-0, pentru ca in repriza secunda sa reduca viteza de joc, Tg. Frumos fiind deja cu gandul la derby-ul etapei viitoare, cand vor primi vizita liderului, Rapid Dumesti.

Viitorul Harlau a reusit sa le ia fata celor de la Unirea Ruginoasa, dupa ce i-au invins pe acestia cu 3-2 si au urcat pe locul 5 in clasament.

Ocupanta locului 4, AS Holboca, a fost invinsa fara drept de apel de Unirea Mircesti. La pauza scorul era egal, 1-1, insa repriza secunda a fost dezastruoasa pentru oaspeti, care s-au vazut invinsi categoric, scorul final fiind 5-1. Supararea oaspetilor a fost una foarte mare dupa acest meci, existand amenintari chiar cu stoparea sponsorizarii din partea celor de la ComGuard.

Stejarul Sinesti s-a impus fara prea mari probleme in meciul cu Vointa Bosia, 4-2, dupa ce la pauza conduceau cu 3-0 si au ratat chiar si un penalty. Oaspetii au acuzat jocul dur al gazdelor, insa au recunoscut superioritatea echipei din Sinesti (CRONICA & GALERIE FOTO).

Kosarom II Pascani s-au impus in fata celor de la Viitorul Lungani, reusind sa castige cu 3-1 si sa-si mentina pozitia a opta in clasament. Lunganiul a coborat pe locul 11, avand doar 4 puncte avans fata de prima pozitie retrogradabila.

Gloria Bals si-a respectat statulul de favorita si s-a impus cu un scor de maidan, 9-0, in fata celor de la Astra Raducaneni. Oaspetii asteapta perioada de transferuri pentru a reusi sa-si intemeieze o echipa competitiva pentru retur.

About Sakin