Liga 4 Iasi: Stejarul Sinesti – Vointa Bosia 4-2!

In cadrul etapei a XI-a din Liga 4 Iasi, Stejarul Sinesti a primit vizita celor de la Vointa Bosia, intr-un meci in care gazdele porneau cu prima sansa.

Calculele hartiei aveau sa se confirme si in teren, Stejarul impunandu-si perfect jocul pe spatii mici, la care sunt specialisti, tinand cont ca acestia sunt obisnuiti cu unul din cele mai mici terenuri din Liga 4 Iasi.

Prima repriza a fost dominata de echipa gazda, care a avut numeroase ocazii. Stejarul Sinesti a deschis scorul in min. 15, prin Marian Caras, care a marcat din voleu dintre fundasii Bosiei, dupa o lovitura libera din preajma careului. Mihai Dragoi, antrenorul-jucator al gazdelor, a ratat un penalty la acest scor (min. 21).

Min. 29 a adus al doilea gol al meciului, dupa o cursa excelenta pe flancul drept a lui Paul Lazarescu, acesta a centrat tare pe jos in marginea careului, iar golgheterul Stejarului, Giani Petroiu a marcat cu latul, fara sperante pentru portarul Bosiei.

La ultima faza a primei reprize, acelasi Lazarescu a patruns in banda, a centrat pe linia de 6 m, la care portarul Stoica a iesit sa o retina, insa a scapat mingea in fata, iar celalalt golgheter al Sinestiului, Pavel Ungureanu a facut 3-0.

Repriza secunda a inceput la fel ca prima, iar Sinestiul a marcat si ultimul gol al meciului, dupa o recuperare la mijlocul terenului, mingea a ajuns la Mishu Dragoi, care trimite o pasa peste aparare la Paul Paftala, acesta reluand din voleu direct de la 25 m, mingea surprinzand portarul Bosiei.

La acest scor, Sinestiul a mai ratat cateva ocazii bune, insa a intervenit relaxarea in jocul echipei, iar Vointa Bosia a reusit sa marcheze de doua ori, pe finalul partidei. In min. 77, Vointa a primit o lovitura de pedeapsa, transformata fara probleme de un jucator al Vointei. In min. 90, Romila a batut un corner la coltul lung, mingea fiind lasata de apararea Stejarului sa iasa in aut de poarta, insa aceasta a fost recentrata in 3 m, de unde Bosia a marcat pentru scor final, 4-2.

FOTO: Madalina Paftala

About Sakin