Liga 4 Iasi: Victoria Letcani – Siretul Lespezi 0-5!

In cadrul etapei a XI-a din Liga 4 Iasi, Victoria Letcani a primit vizita celor de la Siretul Lespezi, intr-un meci in care oaspetii jucau cu securea deasupra capului, dupa rezultatele slabe avute in ultima perioada. Gazdele stau foarte rau in clasament, ocupand penultima pozitie, insa se pregatesc ceva mutari masive de jucatori din retur, pentru ca obiectivul salvarii de la retrogradare sa fie realizabil.

Meciul a fost dominat, cap-coada de Siretul Lespezi, care a facut cel mai bun joc al lor din acest sezon. Acestia au reusit sa deschida scorul in minutul 7, cand Cosmin Frij a trimis cu capul in poarta, dupa o centrare din corner.

La pauza a fost 2-0, Andrei Apostol reusind sa marcheze cu o scarita, dupa ce a scapat singur cu portarul advers (min. 30). Spre finalul primei reprize, gazdele au solicitat penalty, insa centralul partidei nu a acordat fault.

Repriza secunda a inceput cu Lespezi in atac, iar in min. 49, Razvan Melinte a executat perfect o lovitura libera de la 18 m si marcat pentru 3-0 (VIDEO, mai jos).

Au urmat cateva ratari monumentale ale lui Melinte, Apostol, Frij si Aganenci. Ultimul avea sa marcheze in minutul 70, dupa ce Olaru a tras puternic, portarul gazdelor a respins in fata, iar Aganenci a marcat in poarta goala, din 2 m.

Cel mai frumos gol al meciului a fost marcat de Slabu, care a patruns excelent pe partea dreapta si a sutat de la 16 m, din drop, mingea ducandu-se direct in vinclu, fara nici o sansa pentru portarul Letcaniului (min. 84).

Pe langa goluri, Siretul Lespezi a avut si doua transversale, Aganenci (min. 61) si Toma (min. 89). Victoria Letcani a avut 3 ocazii bune de a marca golul de onoare, insa imprecizia in fata portii au facut ca in dreptul gazdelor, numarul de goluri sa ramana 0.

Victorie meritata pentru Siretul Lespezi, care urca in clasament, de partea cealalta Letcaniul se afunda si mai mult in zona retrogradarii, iar daca nu vor investi serios in aducerea de jucatori, evitarea retrogradarii nu va fi posibila in cazul lor.

About Sakin