Liga V Iasi – Seria 3: Avancronica etapei a paisprezecea!

Liga V Iasi – Seria 3 (zona Pascani) isi va disputa duminica – 4 noiembrie, meciurile din cadrul etapei a XIV-a. Fiind cea mai numeroasa serie din judetului Iasi, in zona Pascani mai sunt de disputat patru etape, inclusiv cea de duminica, pe cand in celelalte doua serii, turul campionatului s-a sfarsit si s-a trecut la prima faza a Cupei Romaniei.

Derby-ul etapei se va disputa intre Viitorul Muncel (locul 4) si Avantul Todiresti (locul 1), un meci foarte interesant, in care ambele echipe au sanse la obtinerea celor 3 puncte puse in joc. O victorie a oaspetilor i-ar scoate definitiv pe cei din Muncel din cursa castigarii campionatului.

Moldova Cristesti a pierdut derby-ul din deplasarea de la Vointa Motca, iar in aceasta etapa vor primi vizita unei echipe aflata intr-o crestere de forma, Viitorul Harmanesti.

Ocupanta locului 2 in clasament, Vointa Motca, are o misiune dificila pe terenul celor de la Olimpia Oteleni, o echipa ce isi vinde scump pielea pe teren propriu, chiar daca in deplasare nu se regaseste.

Venus Butea a revenit pe podium in urma victoriei de pe teren propriu si va incerca sa-si mentina pozitia printr-o victorie pe un teren greu, la Avantul Tatarusi.

Meci interesant si pe stadionul Siretul din Pascani, acolo unde CSM II va primi vizita celor de la FC Lunca Pascani. Se anunta un meci spectaculos, cu multe goluri, tinand cont ca ambele echipe au primit multe goluri in acest sezon.

Doua echipe care sezonul trecut erau considerate puternice, insa care in acest sezon nu au rupt gura targului, se vor intalni in partida Biruinta MiroslovestiSpicul Helesteni. Prima a fost componenta a Ligii IV, renuntand la loc in aceasta vara, iar cealalta reusise promovarea la baraj, insa a renuntat deasemenea la locul de Liga IV.

Activ Valea Seaca va primi vizita lanternei rosii, Recolta Contesti, intr-un meci in care gazdele vor incerca sa obtina victoria si sa treaca astfel in prima jumatate a clasamentului.

Ultimul meci al etapei se va disputa intre Siretul Halaucesti si Noua Generatie Topile, un meci cu echipe din partea inferioara a clasamentului, cu un plus pentru echipa gazda.

Avantul Siretel va fi echipa ce nu va juca in aceasta etapa.

About Sakin