Recomand: Ghid – “Cum sa fii cel mai bun la fotbal!”

Desi sunt un fan al sportului in general, prima dragoste a fost fotbalul clasic. De la 6-7 ani am inceput sa bat mingea pe ulitele satului copilariei, cu gandul ca voi ajunge candva sa joc pentru Steaua Bucuresti sau macar pentru fosta Dacia Unirea Braila. Nu cred ca era saptamana sa nu joc un fotbal cu prietenii, fie ca era zapada, fie ca era canicula, duminica la 11 aveam programul stabilit. Nu mai spun la scoala ca in fiecare pauza eram pe teren, iar orele de sport erau ca o mana cereasca pentru majoritatea colegilor de clasa.

Revenind in zilele noastre si cautand ceva carti legate de fotbal, am dat peste o carte interesanta, dintr-o serie mai ampla de carti dedicate celor care vor sa faca performanta intr-un anumit sport.

Cum sa fii cel mai bun la fotbal este o carte ce te ajuta sa deprinzi tainele fotbalului. Acest ghid prezinta, pas cu pas, cum sa controlezi fiecare element al jocului. Pe langa informatii excelente, ghidul prezinta fotografii pentru intelegerea mai buna a unor tehnici dificile, precum driblarea adversarului sau loviturile de cap. Te ajuta sa descoperi modalitatea corecta de a atinge mingea si de a te mentine intr-o forma sportiva buna.

Tinand cont ca acest ghid costa doar 17,60 lei (AICI), consider ca ar fi o achizitie buna pentru orice tanar jucator care vrea sa progreseze in acest sport, dar si pentru cei care vor sa intre in lumea antrenorilor de fotbal. Recomand cumpararea cartii prin linkurile din articol, acesta fiind cel mai bun pret de pe piata la acest produs.

About Sakin